Ergün Penbe ile yola devam | Güney Gazetesi Mersin

Ergün Penbe ile yola devam

Tarsus İdman Yurdu yaptığı açıklama ile tartışmalara son noktayı koydu. Sarı-lacivertliler yaptığı açıklama ile Ergün Penbe’nin yeni sezonda da takımı çalıştıracağını duyurdu.

Ergün Penbe ile yola devam


Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, Teknik Direktör Ergün Penbe ile yeniden anlaştı. Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık, 2021-2022 futbol sezonunda hedeflenen şampiyonluk  yoluna  Teknik Direktör  Ergün Penbe ile anlaşarak çıkacak.

KULÜP DUYURDU

Tarsus idman Yurdu'ndan yapılan açıklama şöyle:  "Kulüp başkanımız sn. H.Şahin Kırbıyık başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısı neticesinde Teknik Direktörümüz Ergün Penbe ile 2021-2022 sezonunda devam etme kararı alınmıştır.  Kulüp başkanımız H.Sahin Kırbıyık,, Büyük Tarsus Yürüyüşünde hedefimiz önümüzdeki sezon şampiyon olmaktır. Yaklaşık 2 senedir zorluklarla mücadele eden hocamız bu kentin değerleri arasına girmiştir. Zorlu geçen lig maratonun sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Bu kente özlenen şampiyonluk için söz verdik. Bizde işe hocamızla oturarak başladık. Hocamızın da bizim gibi bu şehre sözü var, inşallah hep birlikte şampiyon yapıp sözümüzü tutacağız. Kulübümüze ve Ergün Penbe hocamıza hayırlı olsun" (Haber Merkezi)