Tarsus İdman Yurdu, Isparta deplasmanına çıkıyor | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus İdman Yurdu, Isparta deplasmanına çıkıyor

Geçen haftayı Bay geçen Tarsus İdman Yurdu, bu hafta Isparta deplasmanına çıkıyor. Tarsus ekibi, pazar günü Isparta Atatürk Stadyumu’nda saat 19.00’da Isparta 32 Spor ile karşılaşacak.

Tarsus İdman Yurdu, Isparta deplasmanına çıkıyor


NİHAT ALTUNTAŞ

 

TFF 2.Lig Beyaz Grupta yer alan Tarsus İdman Yurdu, 1 haftalık aranın ardından Isparta 32 Spor ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma pazar günü saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Geçen haftayı fikstür nedeniyle pas geçen temsilcimiz, ligde şu ana kadar 2 maça çıkıp 1 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Sarı Lacivertli ekip şu an ligde 4 puanla 9. Sırada yer alıyor.  Isparta 32 Spor ise son maçında Erzincan deplasmanında 3-1’lik galibiyet alıp ligdeki iddiasını sürdürüyor. Şu ana 3 maç yapan Isparta temsilcisi 1 galibiyet 2 beraberlikle 5 puanla 7. Sırada yer alıyor.

Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Ergün Penbe, maç öncesi yaptığı değerlendirmede “Zorlu ve coşkulu bir ekiple oynayacağız. Deplasmandan iyi bir oyunla 3 puanla döneceğimize inanıyoruz ve çalışmalarımıza bu yönde sıkı bir şekilde devam ediyoruz” diye konuştu.