“3’TE 3 YAPABİLİRDİK” | Güney Gazetesi Mersin

“3’TE 3 YAPABİLİRDİK”

Çukurova Basketbol Kulübü Baş Antrenörü Olcay Orak, 15. Erciyes Cup turnuvasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Sadece 2 yabancıyla katıldığımız turnuvada tüm maçları kazanabilecek güçteydik. Takım tam anlamıyla tamamlanınca lige ve Avrupa Kupası’na hazır bir şekilde başlayacağız” dedi.

“3’TE 3 YAPABİLİRDİK”


NİHAT ALTUNTAŞ

 

Bellona Kayseri Basketbol’ un ev sahipliğine 15’incisi yapılan Erciyes Cup turnuvasında temsilcimiz Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü, turnuvadan 2 mağlubiyet 1 galibiyet aldı. İlk iki maçı kıl payı kaybeden temsilcimiz, Beşiktaş ile oynadığı maçta tam anlamıyla gerçek gücünü eksik oyuncular olmasına rağmen gösterdi.

 

ÇBK Baş Antrenörü Olcay Orak, turnuva sonrası yaptığı değerlendirmede sadece 2 yabancı oyuncuyla katıldıkları turnuvada tüm maçları kazanabilecek güçte olduklarını vurguladı. Coach Orak, “Birinci gün BOTAŞ’a karşı, ikinci gün Kayseri’ye karşı ve üçüncü gün de Beşiktaş’a karşı sadece 2 yabancıyla oynadık. İlk 2 gün mağlubiyet aldık. Eksik oyuncularla turnuvaya katılmamıza rağmen maçları kazanabilecek güçteydik. 3’te 3 bile yapabilirdik. Turnuvanın son günü çocuklar çok çok daha iyi oynadı. Tabi gün geçtikçe, maç yaptıkça oynamak istediğimiz sistem daha çok oturuyor. Rahat ve çok iyi bir galibiyet aldık. Yabancı oyuncularımız gelmeye başlıyorlar. Takım tamamlanınca lige ve Avrupa Kupası’na hazır bir şekilde başlayacağız” dedi.

 

YABANCI OYUNCULAR GELMEYE BAŞLADI!

 

Coach Orak, “Şu anda herhangi bir sıkıntımız yok sadece tamamlanmayı bekliyoruz. Dün Tiffany Hayes geldi. Kuanitra Holingsvorth yeni katıldı aramıza, 1-2 gün içinde Shavonte Zellous gelecek. Çocuklarımızın sağlık durumlarına, oynayıp, oynamama durumlarına bakacağız. Gün geçtikçe daha iyi olacağız” dedi.