Başmüdüre hakaret serbest | Güney Gazetesi Mersin

Başmüdüre hakaret serbest

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, sosyal medya hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret eden Mersin PTT Başmüdürü Kağan Uysal hakkında soruşturma açılıp açılmayacağını Ulaştırma Bakanı’na sordu. Bakan, “Soruşturma yok” dedi.

Başmüdüre hakaret serbest


Mersin PTT Başmüdürü Kağan Uysal 27.06.2021 tarihinde sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan paylaşımlarda bulunmuştu. Bunun üzerine Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Ulaştırma Bakanı’na Uysal hakkında soruşturma açılıp açılmayacağına dair soru önergesi verdi.

Antmen sosyal medya hesabı üzerinden Ulaştırma Bakanı’nın konuya dair verdiği cevabı paylaştı. Bakan, soru önergesine; “Konuyla ilgili olarak PTT A.Ş. Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan herhangi bir soruşturma bulunmamaktadır” şeklinde cevap verdi.

 

 

Antmen Uysal’a herhangi bir soruşturma açılmamasına sosyal medya hesabından “Mersin PTT Başmüdürü Kağan Uysal Genel Başkanımıza sosyal medyada hakaret etmiş; ben de Ulaştırma Bakanı'na "Soruşturma açılacak mı?" diye sormuştum. Karaismailoğlu verdiği yanıtta "Hayır" dedi. İşte Genel Başkanımızın uyardığı; devletin değil sarayın memuru olanlara bir örnek” diyerek tepki gösterdi. (Haber Merkezi)