Gülşen Sevgililer Günü konserinde Mersin’de sahne aldı | Güney Gazetesi Mersin

Gülşen Sevgililer Günü konserinde Mersin’de sahne aldı

Ünlü şarkıcı Gülşen, dün Mersin’de dinleyicileriyle bir araya geldi. Sahne kostümleriyle gündemden düşmeyen Gülşen, şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gülşen Sevgililer Günü konserinde Mersin’de sahne aldı


ZELİHA ÖZİPEK

Ünlü şarkıcı Gülşen, dün Mersin’de bir mekanda dinleyicileriyle bir araya geldi. Sahne kostümleriyle gündemden düşmeyen Gülşen, şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Mersin Marina’da bir mekanda sahne alan Gülşen en çok dinlenen şarkılarını sevenleri için seslendirdi. Son zamanlarda sahnede giydiği kıyafetlerle gündemden düşmeyen ve ülkede yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen Gülşen, Mersin’de gerçekleşen sahnesinde de yine iddialı bir kostüm tercih etti.

Sevgililer Günü özel konserinde Mersinlilerle bir araya gelen başarılı popçu, “Yatcaz Kalkcaz”, “Seyre Dursun Aşk”, “Dan Dan”, “Bangır Bangır”, “Kardan Adam” gibi en çok dinlenen şarkılarını da canlı seslendirdi.

Kendisini dinlemeye gelen seyircilerle sahnede kısa bir sohbet eden Gülşen, tüm sevgililerin Sevgililer Günü’nü de kutlayarak konserine devam etti.

Dinleyicilerin şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiği konserde Gülşen yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.