Veysel Sarı TŞOF yönetiminde | Güney Gazetesi Mersin

Veysel Sarı TŞOF yönetiminde

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı TŞOF Yönetimine seçildi. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) 32.Olağan Genel Kurulu Ankara Ticaret Odası (ATO) kongre salonunda gerçekleştirildi.

Veysel Sarı TŞOF yönetiminde


Divan Başkanlığını Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in yaptığı kongreye mevcut başkan Fevzi Apaydın tek aday olarak katıldı.

Kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alan mevcut başkan Fevzi Apaydın 32. Olağan Genel Kurulda yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın’ın yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu: Halit Yılmaz, Ünal Akdoğan, Veysel Sarı, Ali Fuat Şeker, Aziz Fatih Yılmaz, Ahmet Tural, Latif Altın, Ercan Soydaş, Rıza Tekin, Yücel Karakaya ve Süleyman Şahin’den oluştu. Denetim kurulu üyeliklerine ise Oktay Nuhoğlu, Heşar Haşimoğlu ve Eyüp Aksu.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetiminin de eksiksiz katıldıkları kongre sonrası yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Mersin’e dönen başkan Veysel Sarı dördüncü kez TŞOF yönetimine seçilmesindeki başarının tüm üyelerine ait olduğunu ifade etti.

Sarı, “Ben gücümü daima benimle birlikte hareket eden vefakâr meslektaşlarımdan alarak yola çıktım. Ve her zaman meslektaşlarıma hizmet için varım prensibi içinde oldum. Geçmişte olduğu gibi bundan böyle de değerli meslektaşlarımın Ankara’da çalacak bir kapıları vardır” dedi. (Haber Merkezi)