MİY 97.Yılını kutluyor | Güney Gazetesi Mersin

MİY 97.Yılını kutluyor

MİY 97.Yılını kutluyor


İBRAHİM AYDEMİR

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş. 97. Yılını kutluyor. Kutlamalar yarın Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda gerçekleşecek.

Tören yarın saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı’na Çelenk Koyma ile başlayacak. Daha sonrasında ise saat 19.25’te Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda Kulüp Başkanı Metin Saltık’ın taraftara açıklaması ise devam edecek törende ünlü sanatçı Mami Keskin’de sahne alacak.

Geçtiğimiz hafta isim değişikliğine giden ve Mersin İdman Yurdu’nu markasını yaşatmak için adını “Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş.” olarak değiştiren Kırmızı Lacivertliler, 97. Yılında sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyor.

 

BUGÜN 3. HAZIRLIK MAÇINA ÇIKIYOR

 

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren Yeni Mersin İdman Yurdu, kampın 3. Hazırlık karşılaşmasında bugün TFF 2. Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor ile saat 17.30’da karşılaşacak. Daha önceki karşılaşmalarda Kırşehir Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalan ve Vanspor FK’yı da 2-1 mağlup eden Mersin ekibi, bugünkü hazırlık karşılaşmasından da galip ayrılarak sezona iyi girmek istiyor.