‘Engelsiz Yaşam Birimi’ne anlamlı ziyaret | Güney Gazetesi Mersin

‘Engelsiz Yaşam Birimi’ne anlamlı ziyaret

Türkiye Engelliler Konfederasyonu Başkanı Mustafa Özsaygı ve Yaşam Boyu Eğitim Derneği Projeler Genel Koordinatörü Av. Ali Ulusoy Mersin Üniversitesi Engelsiz Yaşam Birimine ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaretin ev sahipliğini, MEÜ Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Gülcan Boyraz yaptı.

‘Engelsiz Yaşam Birimi’ne anlamlı ziyaret


Ziyarette, Üniversitedeki özel gereksinimli (engelli) öğrenciler için konfederasyon ve dernek ile ortaklaşa yapılacak proje ve çalışmaların yanı sıra üniversite gençliğine yönelik gerçekleştirilecek uyarlama ve düzenlemeler, üniversite gençliğinin toplumsal hayata katılımı gibi konu başlıkları görüşüldü.

Ziyaretin ardından MEÜ Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Gülcan Boyraz, "Konfederasyon ve ilgili dernek ile Üniversitemizdeki gençlerimizin akademik ve sosyal yaşantılarını en nitelikli şekilde desenlemek için yapacaklarımızı görüştüğümüz ve birlikte yürütülecek projeler için ön hazırlıkların tamamlandığı verimli bir toplantı gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

Toplantı, önümüzdeki dönem yapılacak proje başvurularına katılım ve paydaşlık için karşılıklı iyi temennilerde bulunulması ve Engelsiz Yaşam Birimi binası önündeki toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. (Haber Merkezi)