MDTO, “Lokmanoğlu ile devam” dedi | Güney Gazetesi Mersin

MDTO, “Lokmanoğlu ile devam” dedi

Mersin Deniz Ticaret Odası’nda seçimin ilk aşaması tamamlandı Mevcut başkan Cihat Lokmanoğlu ve ekibinin hazırladığı listeler fire vermedi.

MDTO, “Lokmanoğlu ile devam” dedi


Mersin Deniz Ticaret Odası’nda (MDTO) Oda/Borsa Organ Seçimlerinin ilk aşaması olan Meslek Komiteleri ve Meclis üye seçimleri tamamlandı.

5 Ekim 2022 günü MDTO Hizmet Binasında gerçekleştirilen seçimlere katılım yoğun oldu. Yargı gözetiminde gerçekleştirilen oy verme işlemi saat 9:00’da başlayıp 17:00’de son buldu.

Önümüzdeki 4 yıllık çalışma dönemi için kendilerini temsil edecek isimleri belirleyen MDTO Üyeleri, mevcut Başkan Cihat Lokmanoğlu ve ekibinin hazırladığı listelere olur verdi.

Toplam 5 sandıkta gerçekleşen seçimlerde, 2022-2026 yılları arasında görev üstelenecek 10 Meslek Komitesini temsilen 21 Meclis ve 52 Komite Üyesi belirlendi.

Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından Oda Meclisine ve Meslek Komitelerine seçilen üyeleri tebrik eden Lokmanoğlu, oy kullanan herkese teşekkür ederek, yeni dönemin kente ve denizcilik camiasına hayırlı olmasını diledi.

Seçim sürecinin ikinci aşaması olan ve önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek seçimlerde MDTO’nun yeni Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile TOBB Delegeleri belirlenecek.  (Haber Merkezi)