Altunok, Kızılaycılarla gönül sofrasında buluştu | Güney Gazetesi Mersin

Altunok, Kızılaycılarla gönül sofrasında buluştu

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Kızılay Şube Başkanlığı tarafından ‘Gönüllü Kızılaycılar’ onuruna düzenlenen yemeğe katıldı.

Altunok, Kızılaycılarla gönül sofrasında buluştu


Kızılay Silifke Şube Başkanı Barbaros Uçar yaptığı konuşmada, “Faaliyetlerimize destek veren Gönüllü Kızılaycılarımıza verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz aylarda Silifke bölgemizde meydana gelen orman yangınlarında zarar gören insanlarımıza ve yangın söndürme ekiplerimize biz de destek sağlayarak onların yanında yer aldık. İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimizin de yardımına koşan Kızılay’ımız her ayıl ramazan ayında da bu gönüllülerimiz aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırmaktayız. Faaliyetlerimize destek veren tüm kurum ve kuruluşlarımıza, hayırsever insanlarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

GÖNÜLLÜ KIZILAYCILARA TEŞEKKÜR BELGESİ

 

Silifke Belediyesine ait tarihi Mürüvvet Hanım Konağında düzenlenen yemeğe katılan Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Dünyanın en büyük yardım kuruluşu olan Kızılay’ımız ilçemizde Silifke’de de bu anlamda büyüklüğünü her zaman hissettirmektedir. İnsanların en hayırlısının insana hizmet eden olduğuna inanıyoruz. İlçemizde her gün yüzlerce insana yardım eli uzatan Kızılay’ımız yangın başta olmak üzere tüm doğal afetlerde insanlarımızın yanında yer almaktadır. Yeşilovacık, Akdere, Işıklı, Hırmanlı, İmamuşağı (Boğsak) mahallelerinde çıkan orman yangınlarında canla başla çalışan Kızılay’ımız bu yangında zarar gören vatandaşlarımızın da yardımına koşmuştur. Ailelerin ve yangın söndürme ekibinin yardımına koşan Silifke Kızılay Şubemize ve gönüllü kahramanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz de belediye olarak Kızılay Şubemizle her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ihtiyaç sahibi ailelerimize de destek olmaya devam ediyoruz. Paylaşmak berekettir, biz biriz beraberiz. Kızılay Gönüllülerimizle bizleri bugün bu sofrada buluşturan Kızılay yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yemekte ayrıca Gülnar-Büyükeceli’de ve Silifke bölgesinde çıkan orman yangınına müdahale eden Gönüllü Kızılaycılara Mersin Kızılay Şube Başkanlığı tarafından hazırlanan bir de teşekkür belgesi verildi.

Kızılay Silifke Şube Başkanlığı tarafından kurulan gönül sofrasına Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Sadık Altunok, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Kızılay Şube Başkanı Barbaros Uçar, Kızılay gönüllüleri ve davetliler katıldı. (Haber Merkezi)