TTB’de yeni dönem başladı | Güney Gazetesi Mersin

TTB’de yeni dönem başladı

Tarsus Ticaret Borsası seçimlerinde oluşan Borsa Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirerek, Meclis Başkanlığına Murat Kaya’yı, Meclis Başkan Yardımcılıklarına İlhan Titiz ve Fatma Temel’i, Meclis Katip Üyeliğine Burak Şendağ’ı oybirliğiyle seçti.

TTB’de yeni dönem başladı


ZELİHA ÖZİPEK

 

Meclis toplantısının ardından Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu seçimleri yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanlığına Ali Seçer gelirken, yönetim kuruluda Kemal Süheyl Batmaz (Başkan Yardımcısı), Mustafa Teke , Yücel Gürbüz ve Ayhan Bayram yer aldı.

TOBB’da Tarsus Ticaret Borsasını temsil edecek delegeler de Ramazan Bozdağ ve Ömer Özcan oldu.

Tarsus Ticaret Borsası seçimlerinin tamamlanması ardından açıklamada bulunan Meclis Başkanı Murat Kaya, “Her şeyden önce Tarsus’umuza ve Ticaret Borsamıza seçimlerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Teveccüh gösterip seçimlerimize katılarak oy kullanmaya gelen üyelerimizden aldığımız güç ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Seçimlere katılarak oylarını kullanan üyelerimize buradan şükranlarımı sunuyorum. Tüm amacımız hiçbir beklenti olmadan ve karşılıksız bir şekilde yaşadığımız kente ve kurumumuza hep birlikte , beraberce hizmet etmek. Önümüzde yapmamız gereken daha çok projeler var. Görevi devir alan Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen başta Ali Seçer kardeşimi ve yönetim kuruluna yeni seçilen Kemal Süheyl Batmaz, Mustafa Teke, Yücel Gürbüz ve Ayhan Bayram’ı yürekten kutluyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.