“Mersin’in sorunlarının çözümüne talibiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Mersin’in sorunlarının çözümüne talibiz”

2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Ahmet Yorgun, tek hedefinin Mersin’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

“Mersin’in sorunlarının çözümüne talibiz”


Mersin’in tanınmış isimlerinden Sosyal Hizmet Uzmanı Ahmet Yorgun, ilk olarak sosyal medya hesabından milletvekili aday adayı olduğunu duyurmuştu. Hedeflerini ayrıntılı olarak açıklayacağını dile getiren Yorgun, “2023 yılında yapılacak genel seçimler ile ilgili partimiz MYK'da aldığı kararla seçim sürecini başlatmış bulunmaktadır. Ben de birçoğunuzun çalışmalarımdan dolayı bildiği kararımı öncelikli olarak sosyal medya hesabımdan paylaşma gereksinimi duydum. Hedeflerimi daha sonra ayrıntılı olarak paylaşacağım. Tek hedef, Mersin’i ve sizleri TBMM‘ de temsil etme arzusu. Yıllardır verdiğim emek, kazandığım tecrübe, bana verdiğiniz destek ve bilgi birikimimle Mersin’e, ülkeme katkı sunmak için Milletvekiliniz olmak için aday adayıyım” demişti.

 

 

 

 

“2023’TE YAPILACAK SEÇİM, TARİHİ BİR SEÇİM OLACAK”

 

Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Ahmet Yorgun, CHP’den milletvekilliği aday adayı olduğunu basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda ikinci kez duyurdu.  1992 yılından bu yana CHP’nin üyesi olduğunu belirten Yorgun, “Kendimi, Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği gençlerden biri olarak görüyorum. 2023’te yapılacak seçimler tarihi bir seçim olacak.2017’de yapılan referandum sonucunda Anayasa değiştirildi, sistem de değişti. 2018’den beri ülkenin durumu ortada, demokrasi, demokrasi olmaktan çıkmıştır. Yapılacak tarihi seçimde Mersinlilerin temsilcisi olmak istiyorum. Türkiye ve Mersin sevdamız tüm yüreğimizi dolduruyor. Bu inançla Mersin’in sorunlarının çözümüne talibiz. Esas olan halktır. Katılımcı bir anlayışla, halkla birlikte aşılamayacak bir güçlük yoktur” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)