BAL’da Mersin’in takımları güldü | Güney Gazetesi Mersin

BAL’da Mersin’in takımları güldü

BAL’da Mersin’in takımları güldü


HASAN KÜÇÜK

 

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Mersin’in 3 takımı da 12. Hafta karşılaşmasında galip geldi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, Silifke Şehir Stadında karşılaştığı 5 Temmuz İskenderunspor’u taraftarlarınında desteği ile 43. dakika da İbrahim Anıl Tekeli’nin attığı golle 1-0 yendi.  Son 3 maçını da kazanarak büyük çıkış yakalayan Silifke Belediyespor’un puanını 25 yaptı.

 

“DEVREYE KAYIPSIZ GİRMEK İSTİYORUZ”

Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, her maça kazanmak için çıktıklarını ve son 3 maçtır takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını söyledi. Kendi saha ve seyircileri önünde galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Kadıoğlu, “5 Temmuz İskenderunspor karşısında takım olarak iyi bir oyun sergiledik. Tribünler de bizleri destekleyen taraftarlarımıza ve sporseverlere teşekkür ediyorum. İlk yarının son maçında Ceyhanspor ile deplasmanda oynayacağız. Ceyhanspor maçını da kazanıp devre arasına kayıpsız gireceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

“FUTBOLCULARIMIZ VERDİĞİMİZ GÖREVLERİ YERİNE GETİRİLOR”

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ise ligde son 3 haftadır kazanarak ilerlediklerini hatırlatarak “Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Futbolcularımız verdiğimiz görevleri yerine getiriyor. 5 Temmuz İskenderunspor karşısında da mücadelemizi ettik ve sahadan galip ayrıldık. Haftaya Ceyhanspor maçımız var o maça da iyi hazırlanıp kazanacağız. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

ANAMUR VE HOMURLU MORAL BULDU

Geçen hafta evinde Araban Belediyespor’a 1-0 yenilerek taraftarını üzen Anamur Belediyespor ise bu hafta konuk olduğu Samandağ Gençlerbirliği Spor’u 0-1 yendi.

Mersin’in ligde tutunmaya çalışan diğer takımı Homurlu 1951 ise Ceyhanspor’u 3-0 yenerek büyük moral buldu.