Tarsuslu periler tecrübesiyle kazandı | Güney Gazetesi Mersin

Tarsuslu periler tecrübesiyle kazandı

Tarsuslu periler tecrübesiyle kazandı


HASAN KÜÇÜK

 

Geçen hafta İzmit Belediyespor’a 4 sayı farkla yenilerek taraftarını üzen, bu hafta ise Emlak Konut Gelişim’i 72-62 yenen yenerek liderliğini sürdüren Tarsuslu perilerde sevinç yaşanıyor.

Misli.com Türkiye Kadınlar Basketbol liginde Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı 14. Hafta karşılaşmasında evinde Emlak Konut Gelişimi 10 sayı farkla yenerek şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladı. 14 maçta 12 galibiyet alan Tarsuslu periler ilk devrenin son haftasına 26 puan ile lider girdi.

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Mustafa Secerlioğlu, ilk devrenin son haftasına geldiklerini hatırlatarak “Emlak Konut Gelişim genç bir takım. Türkiye’de milli olmuş ümit milli olmuş bütün oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Baktığımızda kadın basketbolunun geleceği ile alakalı 10 tane oyuncu var kadrosunda. İyi mücadele ettiler. Bizde tecrübeli bir takımız. Kaybetmeye tahammülümüz yok. Maçın son periyodunda tecrübemizi ortaya koyarak 10 sayı fark atarak kazandık” dedi.

 

“RAKİPTEKİ GENÇLER İYİ MÜCADELE ETTİ”

Kolay bir maçın olmadığını anlatan Secerlioğlu, “Karşıda oynadığımız oyuncunun 10 tanesi milli oyuncu. 10 sayı farkla kazanmışız. İlkokul takımı ile oynamıyorsunuz ki. 10 sayı farkla bitmesi zaten kolay olduğunu gösteriyor. Rakip takımda bulunan genç evlatlarımız çok iyi mücadele etti. Burada bizim10 sayı ile kazanmamızdan ziyade genç evlatlarımız çok iyi mücadele ettiğine vurgu yapmak lazım” dedi.