Vali Pehlivan, öğrencilerle buluştu | Güney Gazetesi Mersin

Vali Pehlivan, öğrencilerle buluştu

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Toroslar Musalı Veli Haşim Çiftçi Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Vali Pehlivan, öğrencilerle buluştu


Okula gelişinde, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Pehlivan, Okul Müdürü Kenan Sar’dan okul ile ilgili bilgiler aldı.

Vali Pehlivan, ilk olarak Nefize Bilgin Hazar resim atölyesinde öğrencilerle bir araya geldi, atölyede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı, öğrencilerin çalışmalarını inceledi. Ahmet Adnan Saygun müzik atölyesinde öğrenciler tarafından şarkılar eşliğinde karşılanan Vali Pehlivan, öğrencilerin performansını izledi, bir süre sohbet etti.

Ardından Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Şehidimizin annesi Sebahat Tek ve babası Ali Salim Tek ile birlikte kütüphaneyi gezerek incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, öğrencilerle bir süre sohbet etti ve şehit ailesi adına kütüphaneye kitap hediye etti.

Vali Pehlivan, öğretmenler ile toplantı gerçekleştirerek okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler alarak değerlendirmelerde bulundu. Öğretmenlerimizin eğitim ve öğretim hizmetlerinde başarılı çalışmalarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Vali Pehlivan'a, Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Musalı Mahallesi Muhtarı Musa Tek ve ilçe kurum müdürleri eşlik etti. (Haber Merkezi)