Tarsuslu perilerde galibiyet coşkusu | Güney Gazetesi Mersin

Tarsuslu perilerde galibiyet coşkusu

Tarsuslu perilerde galibiyet coşkusu


HASAN KÜÇÜK

 

Misli.com Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Çarşamba günü oynanan 20. Hafta karşılaşmasında Kırklareli Basketbol’u 13 sayı farkla yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nda büyük sevinç yaşanıyor. Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi alınan bu galibiyet Tarsuslu perilerde morallere üst seviyeye çıkardı. Kırklareli Basket maçını Sasha Goodlett 22 sayı 13 ribaund 6 asist ile tamamlayarak yıldızlaşırken, Dilara Lafatan 18 sayı 10 ribaund 6 asist, Ebru Torun 11 sayı 9 ribaund, Nihal Güngör Yıldırım 19 sayı 6 asist 6 ribaund, Yağmur Bul 13 sayı, 9 ribaund, 4 asist ile bitirdi.

 

“GEREKLİ HAMLELERİ YAPTIK MAÇI KAZANDIK”

 

Baş antrenör Mustafa Secerlioğlu, etkileyici galibiyet için takımına teşekkür etti. Zor bir deplasman olacağının bilinciyle maçın hazırlıklarını yaptıklarını anlatan Secerlioğlu, “Rakibimizin yabancı oyuncusu maçın 1. yarısına çok iyi başladı ve skor yükünü taşıdı. Kırklareli’nin dış atışlarda güçlü olduğunun bilinceydik. Savunmada oyuncu değişimini hızlı yaparak erken önlem aldık ve savunma sertliğimizi ortaya koyduk. Gerekli hamleleri yapınca 2. yarı özellikle yabancı oyuncusunun skora katkısını minimuma indirdik” dedi.

 

“TARSUSLULARI FENERBAHÇE MACINA DAVET ETTİ”

 

Hücumda kontrolü ele alarak dış atıcılarının da devreye girmesiyle enerjilerini yakaladıklarını ifade eden Secerlioğlu, şöyle devam etti: “Güçlü olduğumuz boyalı alanı da Sasha ve Dilara ile birlikte domine edince galibiyet geldi. Bugünden itibaren Pazar günü oynayacağımız Fenerbahçe maçına odaklanmış bulunmaktayız ve tüm Tarsus halkını maça davet ediyoruz.”