“Mücadelemizi sürdüreceğiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Mücadelemizi sürdüreceğiz”

“Mücadelemizi sürdüreceğiz”


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, ikinci devrenin ilk maçında Mersin deplasmanında karşılaştığı Homurlu 1951 Spor ile 0-0 berabere kalırken Teknik Direktör Muzaffer Tozlu şampiyonluk için mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi. Beraberlikle beraber Silifke Belediyespor 29 puanla 3. sırada yer alırken, puanını 18’e yükselten Homurlu 8. sıraya düştü.

 

"KAZANMAK İSTİYORDUK OLMADI"

İkinci devrenin ilk maçında Homurlu 1951 Spor karşısında sahadan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını ama şampiyonluk inançlarının devam ettiğini belirten Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek. “Takımımıza devre arası yeni takviyeler yaptık. Kamp, antrenman süreçleri geçirdik. Sahaya kazanmak için çıktık ama maalesef yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. 2. devrenin ilk resmi maçı, inşallah takımımız ileri ki haftalarda daha da iyi olacak. Takımımızın daha iyi olması için yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çok çalışıyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Biz Şampiyon olacağız. Buraya kadar gelen ve bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

"İYİ BİR KADROYA SAHİBİZ"

Her maça kazanmak için çıktıklarını ama sahadan beraberlikle ayrıldıklarını belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Takımımıza yeni katılan oyuncularla birlikte iyi bir kadroya sahibiz. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Saha zeminin de kötü olması ile birlikte istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve Homurlu 1951 Spor karşısında ilk yarı tutuk bir oyun sergiledik. İkinci devre ile birlikte takım olarak iyi mücadele ettik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremeyince sahadan golsüz berabere ayrıldık. Takımımıza güveniyorum. Önümüzdeki haftalarda daha iyi bir takım olacağız. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)