Anamur Belediyespor galibiyete kilitlendi | Güney Gazetesi Mersin

Anamur Belediyespor galibiyete kilitlendi

Anamur Belediyespor galibiyete kilitlendi


HASAN KÜÇÜK

 

İkinci yarının ilk maçında geçen hafta Bahçespor’u 5-0 yenerek puanını 26’ya çıkararak 4. sıradaki yerini koruyan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup ekibi Anamur Belediyespor Pazar günü grubun 36 puan ile lideri olan Adana 1954 FK’yı ağırlayacak. Çalışmalarını sürdüren Anamur Belediyespor ekibi lideri yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Anamur Belediyespor Teknik Direktörü Ali Haydar Durusoy, Güney’e yaptığı açıklamada, 2. yarıya iyi bir başlangıç yaptıklarını galip gelmenin güzel bir duygu olduğunu söyledi.

 

“MUTLAKA KAZANMAK İSTİYORUZ”

 

Rakipleri küçük büyük diye ayırt etmedikleri her maça aynı baktıklarını ifade eden Durusoy,

“Ancak her maçın kendine göre zorluk derecesi var. Adana 1954 FK takımı da grubun lideri. İyi bir takım iyi ve geniş bir kadrosu var.  İyi bir takım ile 90 dakika oynayacağız. Amacımız mutlaka kazanmak. Hem yukarıya doğru iddiamızı devam ettirmek hem il birincisi olan Silifke Belediyespor’u yakalayıp üzerine çıkmak için bu maç önemli. Onun bilinci ile oyuncularımızı maça hazırlamaya çalışıyoruz. Güzel bir müsabaka, futbol adına keyifli, seyir zevki olan ama hak edenin kazandığı bir maç olsun ama biz bu maçı çok kazanmak istiyoruz. “Bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Aşağıda ve yukarıda olmalarına çok bakmıyoruz. Takımın kim olduğuna çok bakmıyoruz. Bütün antrenörlere takımları futbolculara saygılıyız. İnşallah kazanan biz oluruz” ifadelerini kullandı.

 

“ANAMUR’U HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEK İSTİYORUZ”

 

Bütün maçlarda kendilerine destek veren taraftarlarına teşekkür eden Durusoy şunları söyledi;

“Bu maçta da aynı şekilde desteklerinin olacağını düşünüyorum. Takım olarak birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Belediye Başkanımız Kulüp Başkanımız ile birlikte bir bütün olarak hareket ediyoruz. İnşaallah bu birlik ve bütünlük tabelalara da yansır. Anamur Belediyespor’u hak ettiği yere getiririz. 13 tane final maçı oynayacaktık ikinci yarı. Birini oynadık. 12 maç kaldı. Maç maç hedef hedef bakıyoruz. Önemli olan bu müsabakadan da galibiyet ile ayrılmak istiyoruz.”