Gülnar üzüldü, Bozyazı play-off’u garantiledi | Güney Gazetesi Mersin

Gülnar üzüldü, Bozyazı play-off’u garantiledi

Gülnar üzüldü, Bozyazı play-off’u garantiledi


HASAN KÜÇÜK

Mersin Mehmet Sor Süper Amatör Lig 1 A D Grubu 17. haftasında Bozyazı Belediyespor deplasmanda Gülnar Belediyespor’u uzatma dakikalarında atılan golle 0-1 mağlup ederek play-off’a kalmayı garantiledi.

Gülnar ilçe stadında oynanan Gülnar Belediyespor ile Bozyazı Belediyespor arasındaki karşılaşma kıran kırana mücadeleye sahne oldu. 26 puan ile 3. sırada bulunan Gülnar Belediyespor’un 29 puan ile 2. sırada yer alan Bozyazı Belediyespor’u geçerek play-off umudunu son haftaya taşıma isteği gerçekleşmedi.  Bozyazı Belediyespor kar altında oynanan ve normal süresi 0-0 berabere biten karşılaşmayı 90+3’de Arif Boz’un attığı golle 0-1 kazandı. Bozyazı Belediyespor puanını 32’ye çıkararak 2. Sıradaki yerini korudu. Bozyazı ekibi normal sezonun bitmesine 1 hafta kala Taşucuspor’dan sonra Play-Off’u garantileyen 2. takım oldu. Bozyazı’nın play-off’u garantilemesi ilçede sevinç karşılandı. Bozyazılı taraftarlar galibiyeti meşaleler yakarak kutladı.

 

 

KÜMEDEN DÜŞECEK TAKIM CUMARTESİ BELLİ OLACAK

 

Çarşamba günün oynanan grubun diğer maçlarında ise evinde Sertavul Esnafspor’a 1-6 mağlup olan  Çavuşbucağıspor ise son sıraya gerileyerek düşme hattına girdi. Daha önce son sırada bulunan Gülnarspor ise deplasmanda Anamur Muzspor’u deplasmanda 4-1 mağlup ederek kümede kalma umudunu son haftaya bıraktı. Grubun son iki takımı olan Gülnarspor ile Çavuşbucağıspor Cumartesi günü Ünal Ünüvar Sahası’nda kozlarını paylaşacak. Yenilenin küme düşeceği maçta beraberlik durumunda Gülnarspor kümede kalan taraf olacak. Öte yandan grubun lideri Taşucuspor ise evinde Kurtuluş Deltaspor’u 4-1 mağlup etti.