MSK’da hedef galibiyet | Güney Gazetesi Mersin

MSK’da hedef galibiyet

Carettalar şampiyonluk yolunda yarın Fenerbahçe DS Enerji’yi konuk edecek

MSK’da hedef galibiyet


HASAN KÜÇÜK

 

Geçen hafta Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı 10 sayı farkla yenerek liderliğini sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Kulübü(MSK) Misli.com Türkiye Basketbol ligi 18. Hafta karşılaşmasında yarın Fenerbahçe Koleji DS Enerji’yi konuk edecek.

17 maçta 15 galibiyet alarak 32 puan ile liderliği sürdüren Carettalar, ilk maçta deplasmanda 80-88 mağlup ettiği, 7 galibiyet ve 24 puan ile 10. sırada bulunan Sarı Lacivertli ekibi Mersin’de de yenerek şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Yarın Edip Buran Spor Solonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, potansiyeli genç bir takım olan Fenerbahçe Koleji DS Enerji’nin iyi ve genç oyunculara sahip olduğunu söyledi. Bu haftaki rakiplerinin ligde şu an bulunduğu yerin daha üstünde bulunması gerekirken sakatlıkları ve bazı şansızlıklar nedeniyle bunu gerçekleştiremediğini anlatan Soğuksu, “Bu nedenle şu anda 10. Sırada yer alıyorlar” dedi.

 

 

“BU MAÇ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Yarın kendileri açısından çok önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan Soğuksu, “Biz şu anda iyi durumdayız ve lideriz. Bizim için önemli olan bu maçı kazanarak liderliğimi sürdürerek şampiyonluk hedefimize adım adım gitmek istiyoruz. Kendi evimizde seyircimizin de desteği ile galip ayrılmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

“TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Mersinli taraftarlara seslenen Soğuksu, “Taraftarlarımızı Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmaya bekliyoruz. Onların desteği bizim için önemli” diye konuştu.