7 maddelik gündem karara bağlandı | Güney Gazetesi Mersin

7 maddelik gündem karara bağlandı

Şubat ayı gündemini görüşmek üzere Sadık Altunok başkanlığında toplanan Silifke Belediye Meclisi toplantısına İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner de katıldı. Toplantıda imar, plan ve bütçe komisyonlarından gelen raporlarında yer aldığı 7 maddelik gündem görüşüldü.

7 maddelik gündem karara bağlandı


Silifke Belediyesi Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısı Başkan Sadık Altunok yönetiminde gerçekleştirildi. İmar, plan ve bütçe komisyonlarından gelen raporlarında aralarında bulunduğu yedi maddelik gündemi görüşmeye açan belediye meclisi, bu raporlar ve maddeler üzerinde karşılıklı görüşmeler yaparak oy çokluğu ile bu maddeleri karara bağladı.

Belediye Meclis Salonda düzenlenen Şubat ayı olağan meclis toplantısına katılan Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner yaptığı konuşmada, “Değerli Başkanım, kıymetli meclis üyelerimiz, bugün gerçekleştireceğiniz Şubat ayı olağan meclis toplantısına ben de katılarak sizlerle birlikte olmak istedim. Hem sizleri tanımak, hem de bu çatı altında yürüttüğünüz çalışmaları izlemek istedim. Meclis çatısı altında aldığınız kararlar ve bu kararlarla birlikte belediyemiz tarafından hayata geçirilen hizmetleri ve projeleri de yakından takip ediyorum” dedi. Başkan Altunok ise “Toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran Kaymakamımız Abdullah Aslaner’in bu ziyareti bizleri daha da güçlendirmiştir” ifadesini kullandı. (Haber Merkezi)