“Rakibimizi küçümsemiyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Rakibimizi küçümsemiyoruz”

MİY, kritik randevuda yarın Ordu ile karşılaşacak

“Rakibimizi küçümsemiyoruz”


 

HASAN KÜÇÜK

 

Geçen hafta İDAŞ Çatalcaspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olarak şampiyonluk yolunda yara alan lider TFF 3. Lig 1. Grup ekibi Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, 21. Hafta karşılaşmasında Pazar günü 52 Orduspor’u ağırlayacak. Mersin Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

Kırmızı lacivertli ekibimiz şu ana kadar oynadığı 20 maçtan 13 galibiyet 4 beraberlik ve 3’te mağlubiyet alarak 43 puanla liderliğini sürdürürken 52 Orduspor ise 12 galibiyet 5 beraberlik 3 mağlubiyet ve 41 puan ile 2. sırada yer alıyor. Kritik öneme sahip bu karşılaşmayı MİY alırsa aradaki puan farkı 5’e çıkacak. 52 Orduspor ise galip gelmesi durumunda MİY liderlik koltuğunu devredecek.

 

“ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR”

 

MİY Teknik Direktörü Ersin Aka, 15 haftadır lider olduklarını hatırlatarak bunun taşımanın kolay olmadığını söyledi. 52 Ordu maçını aldıkları takdirde hedeflerine yüzde 55-60 ulaşmış olacaklarını anlatan Aka, “Çünkü bundan sonraki maçlarda rakibimiz rakiplerine gidiyor. Bizim bütün rakiplerimiz içeri geliyor. Ciddi bir avantajımız var. Takım olarak biz daha iyi bir takımız. Ordu takımına göre daha iyi oyun kurgusu olan daha iyi bir sistemi olan takımız. Ama bireysel olarak onların çok iyi oyuncuları var onları fazla küçümsemiyorum. Çok zor bir maç bizi bekliyor” şeklinde konuştu.

 

“BİZE GÜÇ VEREN TARAFTARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ”

 

Bu maçta en büyük beklentilerinin taraftarların stadı doldurması olduğunu ifade eden Aka, “Taraftarlarımız bizi her ortamda destekliyorlar. Bize çok büyük güç veriyorlar. Bu karşılaşmada daha fazla sayıda gelerek hep birlikte bu maçın üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.