TİY’de çöküş sürüyor: 6-1 | Güney Gazetesi Mersin

TİY’de çöküş sürüyor: 6-1

TİY’de çöküş sürüyor: 6-1


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve transfer tahtasını açtıramadığı için alt daha önce alt yapı oyuncuları ile çıktığı 3 maçta da farklı mağlup olan Tarsus İdman Yurdu bu defa Isparta 32 Spor’a deplasmanda 6-1 yenildi.

TFF 2. Lig 1. Grupta mücadele eden ve maddi olarak zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu 23. Hafta mücadelesinde deplasmanda Isparta 32 Spor’un konuğu oldu. Isparta Atatürk Stadı’nda oynananan karşılaşmaya sarı lacivertli ekip transfer tahtasını açtıramadığı için kaleci Mert Can Salık hariç  İsmail Arda Çetiner, Yusuf Atım, Ege Can,  Emre Kara, Tugay Cicili, Kayra Can Yavuz, Mert Temizkan, Mehmet Sinan Yeşilot, Mohammad Lıth Alzın, Furkan Kara’dan oluşan alt yapı oyuncuları ile çıktı.

Isparta 32 Spor 5. dakikada Hüseyin Afkan’ın attığı golle 1-0 öne geçerken sarı lacivertli ekip ise 21. dakikada Mohammad Lith Alzin ile beraberliği yakaladı. 23 dakikada Ömer Çiçek’in golü ile 2-1 öne geçen ev sahibi ekip 33. Dakikada Koray Yağcı, 40. dakikada Erkan Süer’in golü ile soyunma odasına 4-1 önde girdi.

Isparta ekibi 60. dakikakada Burak Aydın ve 84. Dakikada Koray Yağcı’nın attığı gollerde karşılaşmayı 6-1 kazandı.

TİY ekibi şu ana kadar oynadığı 22 maçtan ise 3’ünü kazanırken  11 maçta berbere kaldı. 8 maçta mağlup olan sarı lacivertliler 20 puanla 16. sıradaki yerini korudu.