“Şampiyonluk yolumuza devam edeceğiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Şampiyonluk yolumuza devam edeceğiz”

MSK, TED maçı öncesi Ankara’da kampa girdi

“Şampiyonluk yolumuza devam edeceğiz”


HASAN KÜÇÜK

 

Ülkemizi sarsan deprem felaketi nedeniyle ara verilen müsabakaları yeniden başlıyor. Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde 34 puan ile liderliğini sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) 19. Hafta karşılaşmasında 8 Mart’ta Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler ile karşı karşıya gelecek. Depremden etkilenen vatandaşların Edip Buran Spor Salonu’na gelmesi nedeniyle rahat bir çalışma ortamı bulamayan MSK, Ankara’da kampa girdi. Mersin ekibi çalışmalarını Ankara Arena Spor Salonu’nda sürdürüyor.

“MERSİN’DE VERİMLİ ÇALIŞAMIYORDUK”

MSK Başantrenörü Semih Soğuksu  8 Mart’ta Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler ile yapacakları maç nedeniyle Ankara’ya gelerek takımı kampa aldıklarını ve çalışmalarını burada sürdürdüklerini  ifade ederek, “Mersin’de antrenman yapamıyorduk. Hem depremzedeler hem de son depremlerde evlerinde uyuyamayan Mersinliler salona geliyordu. Bizde verimli antrenman yapamıyorduk. Bizde çalışmalar yapmak için Ankara’ya geldik. Ankara Arena Spor Salonunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 8’inde yapacağımız TED maçından sonra Mersin’e döneceğiz” dedi.

 

2 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Ankara’da takımı ritme sokmaya çalıştıklarını anlatan Soğuksu, “Burada antrenmanların yanında bizim bir alt ligimizde olan Çözüm Koleji ve Mavi Birlik takımları ile hazırlık maçları yapacağız. Ritim bulma ve hazırlık açısından bu maçların faydalı olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“ESKİSİNDEN DAHA GÜÇLÜ DÖNECEĞİZ”

Depremin herkesi etkilediğini ve bu durumun kendilerini çok üzdüğünü anlatan Soğuksu şunları söyledi: “Lige bu nedenle bir ara verilmişti. Şimdi ise maçlar yeniden başlıyor. MSK olarak eskisinden daha güçlü bir şekilde döneceğiz. Görev ve sorumluluğumuz biraz daha arttı. Bunun bilincindeyiz. Mersin ve bölge halkına moral vermek istiyoruz.”