Lider Camspor arayı açtı, Mut irtifa kaybetti | Güney Gazetesi Mersin

Lider Camspor arayı açtı, Mut irtifa kaybetti

Lider Camspor arayı açtı, Mut irtifa kaybetti


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Mehmet Sor Süper Amatör Lig play-offta ilk devrenin son maçı kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Akdeniz Belediyespor’u 2-1 yenen Mersin Camspor yakın takipçisi ile farkı 3’e çıkararak ilk devreyi 11 puan ile lider bitirdi.

Haftaya 8 puan ile lider giren Mersin Camspor, hiç galibiyeti bulunmayan 2 beraberlik sonunda 2 puanla son sırada yer alan Akdeniz Belediyespor’u ağırladı. Yenişehir İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada Mersin Camspor Akdeniz Belediyespor’u 2-1 yenerek puanını 11’e çıkardı. Mersin Camspor bu galibiyetle yakın takipçileri ile olan puan farkını 3’e çıkardı ve ilk yarıyı lider tamamladı.

İki haftadır iyi bir çıkış yakalayarak ikinci sıraya yükselen ve taraftarının yüzünü güldüren Mut İdman Yurdu Belediyespor ise bu hafta Kayacı Sahası’nda Erdemli Belediyespor’a konuk oldu. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısı Mut İdman Yurdu öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. Mut İdman Yurdu oyuncusu Bilal Yaşar’ın kırmızı kart gördüğü maç kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Erdemli Belediyespor puanını 8’e çıkararak 2. Sıraya yükseldi. 7 puanda kalan Mut ekibi 4. Sıraya geriledi. Mezitli 33 FK ise galibiyeti bulunmayan 3 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 3 puanla 5. Sırada yer alan Mersin 33 FK ile kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı deplasmanda 0-1 kazanan Mezitli 33 Spor puanını 8 yaparak 3. sıraya yükseldi.