Vali Pehlivan Emniyet mensuplarıyla buluştu | Güney Gazetesi Mersin

Vali Pehlivan Emniyet mensuplarıyla buluştu

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte, Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Toroslar Belediyesi ile İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeği programına katıldı.

Vali Pehlivan Emniyet mensuplarıyla buluştu


Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nün bahçesinde düzenlenen iftar programında bir konuşma gerçekleştiren Vali Pehlivan; “Türk Polis Teşkilatı, 1845 yılından bugüne, devletimizin ülkemizin, milletimizin birliği, beraberliği, huzuru, asayişi ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca görev yapan devletimizin en köklü teşkilatlarından biridir. Bu teşkilat, kurulduğu günden bu yana gücünü, milli ve manevi değerlerimizden, yasalarımızdan, devletimizden ve milletimizden almaktadır. Aldığı bu güçle yurdumuzun dört bir yanında üstlendiği görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmektedir.  Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Mersin'e kadar yurdumuzun dört bir tarafında polisimiz, vatandaşımızın güvenliğini, huzurunu sağlamak için canla başla görev yapmaktadır” dedi.

Düzenlenen iftar programında Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Akdeniz Belediye Başkanı M. Muhammet Gültak ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan da bir konuşma yaptı.

 

 

İftar programında yapılan konuşmaların ardından, çocukların eğlenmeleri amacıyla İbiş ile Karagöz ve Hacivat gösterileri sergilendi.

İftar programına Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci, Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, Şehit aileleri, gaziler, depremzede aileler, Emniyet mensupları katıldı. (Haber Merkezi)