MSK’nın yeni transferlerinden maça davet | Güney Gazetesi Mersin

MSK’nın yeni transferlerinden maça davet

MSK’nın yeni transferlerinden maça davet


HASAN KÜÇÜK

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde 4 haftadır galibiyet yüzü görmeyen ve Süper Lig hayalini play-off maçlarına bırakan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Cumartesi günü küme düşmesi kesinleşen Antalya Güneşi’ni ağırlayacak. Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Şampiyonluk parolası ile lige başlayan ve uzun süre liderliğini devam ettiren MSK, önemli 2 oyuncusu Tobin Carberry ve Oğulcan Baykan’ın sakatlanması ile kabus dolu günler yaşamaya başladı. 4 haftadır galibiyete hasret kalan MSK, oynadığı 26 maçta 19 galibiyet ve 7 mağlubiyet alarak 45 puanla 3. sıraya geriledi. Kadrosunu 2 Amerikalı ile güçlendiren Carettalar yarın ilk maçta 18 sayı farkla yendiği Antalya Güneşi’ni yenerek kötü gidişe son vermek istiyor.

Başantrenör Semih Soğuksu yayınladığı video mesajda taraftarı Antalya maçına davet etti: “Soğuksu, “Bu takım taraftarımızın desteği sayesinde 20 hafta TBL’de lider idi. Cumartesi günü saat 14.00’de oynanacak Antalya maçında da taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz” dedi.

Yeni transfer Darnell Antonia Edge de “Burada olduğum için çok heyecanlıyım. Şehri seviyorum. Maçlarda taraftarımızı görmek için sabırsızlanıyorum” şeklinde konuştu.

Sean Evans, ise  taraftarların tribünleri doldurarak maçta salonu coşturmasını istedi.