Mut İdman Yurdu Başkanı Çavuşoğlu özür diledi<br>“Başarısızlığın tek sorumlusu benim” | Güney Gazetesi Mersin

Mut İdman Yurdu Başkanı Çavuşoğlu özür diledi
“Başarısızlığın tek sorumlusu benim”

Mersin Mehmet Sor Süper Amatör Lig’de normal sezonu lider bitirmesinin ardından yönetimsiz kalan takımın başına geçen Mustafa Keskin Çavuşoğlu, play-off maçlarında istenilen başarıyı yakalayamamalarından kendisini sorumlu tutarak Mutlulardan özür diledi.

Mut İdman Yurdu Başkanı Çavuşoğlu özür diledi<br>“Başarısızlığın tek sorumlusu benim”


 

HASAN KÜÇÜK

 

Mut İdman Yurdu Belediyespor, Mersin Süper Amatör lig B Grubu’nu 39 puan ile lider tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanmasına rağmen maddi destek bulamadığı gerekçesiyle olağanüstü kongre kararı almış, kongrede yönetime talipli çıkmaması üzerine başkanlığa kulübün daha öncede yöneticiliğini yapan Mustafa Keskin Cavuşoğlu getirilmişti. Play-off maçlarında ilk haftalarda 2. sıraya kadar yükselen Mut İdman Yurdu daha sonra irtifa kaybederek 10 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak play-off maçlarını 7 puanla 8. sırada tamamlamıştı. Mut ekibi 2 maça ise çıkmayarak hükmen mağlup sayılmıştı.

Kulüp Başkanı Mustafa Keskin Çavuşoğlu, normal sezonu lider bitirmesine rağmen play-off maçları öncesi kapanma riski olması ve yönetime talipli çıkmaması üzerine takımın başına geldiklerini söyledi.  

Kulübü borçlu şekilde 4-5 oyuncu ile teslim aldıklarını ifade eden Çavuşoğlu, “Yapılacak hiçbir şey yoktu. Oyuncuların bazıların takım ruhuyla alakası olmadığını, kafalarında art niyetli olduklarını görmemek, bilmemek için aptal olmak gerekirdi. Bütün oyuncuların evrakları verilerek takımın altına dinamit konulduğunun farkındaydım. Bu durumu bildiği için kimse takımı devralmak istemedi. Söz konusu Mut idman Yurdu olunca asla sonunu düşünmedim. Takımı alnımız açık ve tertemiz şekilde buralara kadar getirdik getirebildik” dedi.

Takıma destek verenlere teşekkür eden Çavuşoğlu şöyle devam etti: “Yeni sezonda bizleri büyük bir sorumluluk bekliyor. Başarısızlığa alışkın bir ekip olmadığımızı ve neler yapabileceğimizi bütün ilçemiz görecek. Destek verenler haklarını helal etsin. Başaramadım. Beş para etmeyen 3-5 karaktersize takımımı ve ilçemi rezil ettiğim için bütün başarısızlığın tek suçlusu şahsımdır. Mut halkından özür dilerim.”