Müzik dolu mezuniyet töreni | Güney Gazetesi Mersin

Müzik dolu mezuniyet töreni

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Devlet Konservatuvarı 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni, büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Müzik dolu mezuniyet töreni


MEÜ Yenişehir Kampüsü Nevit Kodallı Konser Salonu’nda gerçekleştirilen törene, Konservatuvar MüdürüProf. Dr. Toğroul Ganioğlu, öğretim elemanları, öğretmenler, mezunlar ve yakınları katıldı.

Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Toğroul Ganioğlu “Velilerimize fedakarlıkları ve şefkatlarından dolayı teşekkür ediyorum. Hocalarımıza da en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Öğrencilerimiz sizleri örnek alıyorlar. Mezunlarımıza kapılarımız her zaman açık. Mezunlarımız için hayat yolculuğunda yeni bir kapı açılıyor. Tüm mezunlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

 

 

Mezun öğrenciler adına konuşan lisans devresi birincisi Gökçe Türkmen ise, “Bir yolculuğun sonuna geldik ama biliyorum ki bu bir son değil. Konservatuvar bana çok şey öğretti. Yeri geldi güldük eğlendik, yeri geldi hatalarımız oldu ancak ne olursa olsun pes etmedik. Tüm öğretmenlerime, zor günlerimde yanımda olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım ülkemizde sanatın gelişmesi ve nesilden nesile aktarılması için çok çalışacağız. Hepimizin yolu açık olsun” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Konservatuvar Müzik ve Sahne Sanatları bölümünden öğrencilerin dinleti ve gösterileri izleyenlerle buluştu.  Daha sonra mezunlar temsili diplomalarını aldı. (Haber Merkezi)