Üniversitede bayramlaşma etkinliği | Güney Gazetesi Mersin

Üniversitede bayramlaşma etkinliği

Mersin Üniversitesi (MEÜ) akademik ve idari personeli, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Üniversitede bayramlaşma etkinliği


Rektörlük binası fuaye alanında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, MEÜ Genel Sekreteri İsa Değirmenci, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Ayla Özer, Prof. Dr. Tuğba Yelken, Prof. Dr. İlker Fatih Kara, dekanlar, daire başkanları, akademik ve idari personel katıldı.

 

 

Rektör Yaşar, “Kurban Bayramı bayramlaşma töreni vesilesiyle Mersin Üniversitesi ailesi olarak bir araya geldik. Bayramlar en önemli değerlerimiz olan; paylaşma, hoşgörü ve sevgide hepimizi birleştiren önemli günlerdir. Kurban Bayramı’nın şehrimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Bu vesileyle, Üniversitemizin değerli personeli ve öğrencilerimizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)