“Yerel seçimlerde başarılı olmak zorundayız” | Güney Gazetesi Mersin

“Yerel seçimlerde başarılı olmak zorundayız”

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde istenilen sonucu alamadıklarını belirten İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Bizler şahsi çıkarlarımızı değil de ülkemizin, demokrasimizin, partimizin ve de Mersin’imizin geleceğini düşünüyor isek geçmişteki kötü alışkanlıklarımızdan sıyrılıp, fitne fesat ve dedikodu gibi toplumu kemiren hastalıklardan arınıp, önümüzdeki yerel seçimde mutlaka başarılı olmak zorundayız” dedi.

“Yerel seçimlerde başarılı olmak zorundayız”


ELVAN KONUK

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak yaklaşan yerel seçimlere dikkat çekti. Kocamaz, “Bilindiği gibi 2024 Mart’ında yerel seçim var. Geçtiğimiz seçimde hak etmediğimiz bir netice ile karşılaştık. Bu alınan neticede başta teşkilat yöneticilerimiz olmak üzere hepimizin iyi bir sınav vermediği ortada. Hiç kimse, bir başkasını suçlayarak sorumluluğu üzerinden atamaz. Atmaya da çalışmamalı. Alınan bu netice de hepimizin payı var. Hiçbirimiz sorumluluktan kaçamayız” dedi.

 

“BİR OLURSAK ÇOK, AYRIŞIRSAK YOK OLURUZ”

 

Kocamaz, herkesin vicdanı ile baş başa kalıp bir durum değerlendirmesi yapması ve yerel seçimde aynı hataları yapmamak için ilk önce kendi vicdanına söz vermesi gerektiğini vurguladı. Geçmişteki alışkanlıkların bir kenara bırakılmasının altını çizen Kocamaz, “Bizler şahsi çıkarlarımızı değil de ülkemizin, demokrasimizin, partimizin ve de Mersin’imizin geleceğini düşünüyor isek geçmişteki kötü alışkanlıklarımızdan sıyrılıp, fitne fesat ve dedikodu gibi toplumu kemiren hastalıklardan arınıp, önümüzdeki yerel seçimde mutlaka başarılı olmak zorundayız. Aksi takdirde yeni bir hayal kırıklığı yaşamaya ne bizlerin ne de partimizin tahammülü olamaz. Öncelikle herkes birbirini sevecek, saygı gösterecek, sahiplenecek ve partimize aidiyet duygusuyla olan bağlılığını tavır ve davranışlarıyla ortaya koyacak. Bunu hissettirecek. Şunu hiç kimse unutmasın. Bir olursak çok, ayrışırsak yok oluruz” şeklinde konuştu.