Başkanlar mahkemelik oldu | Güney Gazetesi Mersin

Başkanlar mahkemelik oldu

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, belediyenin Güneybahşiş mahallesinde satmayı planladığı araziyle ilgili sosyal medya paylaşımı nedeniyle önceki Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye hakaret davası açacağını söyledi.

Başkanlar mahkemelik oldu


Kılınç, düzenlediği basın toplantısında, Güneybahşiş mahallesinde kurulması planlanan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin ortasında yer alan 30 dönümlük 3 hissedarlı bir arazi olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin yapılacağı arazide 3 kardeşin arazileri var. Bu 3 kardeşten ikisi yerlerini satmak istemiyor. Karşılığı olarak yine aynı bölgede bulunan belediyeye ait arazinin takasla verilmesini araştırdık ancak takas konusunun zor olduğunu gördük. Belediyeye ait arazinin satışa çıkarılması, bu kişiler de yapılan ihalede şartlara uyarak, alabilirlerse almalarını istiyoruz.

Anamur’da öyle bir yaygara çıkarıldı ki ‘Hidayet Kılınç, belediyenin arsalarını satıyor, seçim harcaması yapacak, parayı çarçur ediyor’ diye. Bizi hain ilan ettiler. Eski belediye başkanı bana hakaret etmiş. Şimdi dava açıyorum. Eleştirebilir ama bana hakaret edemez.” (Haber Merkezi)