Mezitli özel misafirlerini ağırladı | Güney Gazetesi Mersin

Mezitli özel misafirlerini ağırladı

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, deprem bölgesinden gelen çocukları Su Dünyası’nda misafir etti. Mutluluk Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin organize ettiği etkinlikte çocuklar, havuza girerek doyasıya eğlendi. Başkan Tarhan da Su Dünyası’nı ziyaret ederek, çocuklarla tanışıp sohbet etti.

Mezitli özel misafirlerini ağırladı



Tarhan, “Belediye olarak herkesi konuk ediyoruz ama bugünkü konuklarımız hepsinden daha önemli ve anlamlı. Onlara her zaman elimden gelen desteği sağlıyorum. Mutluluk Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne de desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Buna benzer derneklerimize daha güzel, daha geniş, daha etkin çalışmalar yapmaları konusunda her zaman destek olacağız” dedi.

Keyifli bir gün geçirdiklerini dile getiren Mutluluk Gönüllüleri Dernek Başkanı Ceyhan Çetinkaya, “Dezavantajlı ve deprem bölgesinden gelen çocuklarımızı mutlu etmeye geldik. Çocuklarımız burada çok güzel eğlendiler. Güzel zamanlar geçirdiler. Belediyemize ait Su Dünyası gerçekten çok hijyen ve çok güzel bir yer” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)