Yörük çadırından Kılıçdaroğlu’na görüntülü bağlantı | Güney Gazetesi Mersin

Yörük çadırından Kılıçdaroğlu’na görüntülü bağlantı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, yörük yaylarını ziyaret etti. Eğriçayır Yaylası’nda Boynuinceli Yörükleriyle biraraya gelerek taleplerini dinleyen Çakır, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu görüntülü aradı. İlk defa bir milletvekilinin kendilerini ziyaret ettiğini söyleyen Yörükler, Kılıçdaroğlu’nu yaylalarına davet etti.

Yörük çadırından Kılıçdaroğlu’na görüntülü bağlantı


 

ELVAN KONUK

CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Eğriçayır Yaylası’ndaki Boynuinceli Yörüklerini ziyaret etti. Milletvekili olarak herkese yetişip dinleme vurgusu yapan Çakır, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun görüntülü bağlanarak yurttaşlarla sohbet ettiği anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

Çakır, “2500 rakımdaki yörük yaylalarına kadar gittik. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüntülü görüşme yaptık. Buralara gelen ilk vekil olduğumuzu söylediler. Üzülsek mi sevinsek mi bilemedik. Buradaki yörük hemşehrilerimiz arıcılık konusunda da oldukça iyiler, Eğriçayır balları dünyanın en iyi balı seçilmiş. Ürettikleri bu özel balı Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na da göndermek istediler. Benim cömert yörük hemşehrilerim” ifadelerini kullandı.

 


  Yörük çadırından Kılıçdaroğlu’na görüntülü bağlantı