En özel ziyaret | Güney Gazetesi Mersin

En özel ziyaret

Mersin Özel Toroslar Bakım Evinde kalan yaş almış vatandaşları ziyaret eden Güzel Yürekler Dayanışma Derneği üyeleri 120 özel yurttaşın kuaför ve bakım hizmetlerini gerçekleştirdi.

En özel ziyaret


 

ELVAN KONUK

Güzel Yürekler Dayanışma Derneği üyeleri 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Mersin Özel Toroslar Bakım Evi’ni ziyaret etti. Burada özel bireylerle hoşça vakit geçiren gönüllüler onların kişisel bakım ihtiyaçlarını da yerine getirdi.

Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Güzel Yürekler Dayanışma Derneği, “Kuaför ve berber ekibimiz bir yandan yaşlılarımızın tıraş boya gibi kişisel bakımlarını yaptı.  Hazırlamış olduğumuz ikramları sunup birlikte şarkılar söyleyip danslar ettik. Bakımlı saçları ve yüzleri ile eğlenirken gözlerindeki gülücükler ruhumuza işledi. Binlerce teşekkürle binlerce dua ile, tekrar gelin sözleri ile uğurlandık. Öyle ihtiyaçları var ki bu masum çocuk ruhların bir selama bile, yüzlerinde açan çiçeklerle ruhumuz bahçelendi. Derneğimiz bünyesinde bu etkinliğe katılan berberlerimize, kuaförlerimize, eğlence ekibimize, güzel yüreklerine söyleyecek söz bulunmaz” ifadelerine yer verildi.