Kumsal bebeğin umuda yolculuğu | Güney Gazetesi Mersin

Kumsal bebeğin umuda yolculuğu

Bozyazı’da SMA hastası Kumsal bebek için başlatılan valilik izinli bağış hesabı kampanyası sona erdi. Kampanyada gerekli miktara ulaşan SMA Tip 1 hastası Kumsal Kar’ın ailesi, kızlarını ilacına kavuşturmaya hazırlanıyor. Tedavi için Dubai’ye gidecek olan aile, gönüllülerin katılımıyla Bozyazı Sahil Yaşam Parkı’nda düzenlenen etkinlikte mor balonları sembolik olarak havaya uçurdu. 

Kumsal bebeğin umuda yolculuğu



Bozyazı ilçesinde yaşayan Şahin Kar (26) ve Ceyda Kar (25) çifti, kızları Kumsal için büyük mücadele veren aile, 15 ay önce açtırdıkları valilik izinli bağış hesabı kampanyası sayesinde mutlu sona ulaştı. Kumsal'ın tedavisi için gerekli olan miktarı toplamayı başaran Kar ailesi, yarın kızları Kumsal'ı Dubai'ye götürecek. 

Kumsal'ın tedavisine destek veren gönüllüler, Bozyazı Sahil Yaşam Parkı’nda düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek hem Kumsal'ın Dubai'ye gidişini duyurdu hem de geride kalan ve tüm şifa bekleyen çocuklara ses olmak için bir araya geldi.

Kumsal'ın babası Şahin Kar ve anne Ceyda Kar, Sahil Yaşam Parkı’na gelen gönüllülerle birlikte mor balonları uçurdu.  (Haber Merkezi)