Gençlik kamplarına yoğun ilgi | Güney Gazetesi Mersin

Gençlik kamplarına yoğun ilgi

Gençlik kamplarına yoğun ilgi


Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "1. Dönem Gönüllü Gençlik Liderleri Kampı" Mersin'de yapıldı.

1-4 Kasım tarihleri arasında Mehmet Akif Ersoy ve Altuğ Verdi Gençlik Kamplarında düzenlenen "1. Dönem Gönüllü Gençlik Liderleri Kampı" Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tayyip Kahyaoğlu, Gençlik Merkezleri Daire Başkanı İsmail Haspolat, Silifke Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Türe, Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Emine Toros, Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı Müdürü Düyaiddin Sağır, Altuğ Verdi Gençlik Kampı Müdürü Yasin Taş ve 120 kadın, 70 Erkek olmak üzere toplam 190 gönüllü gençlik liderinin katılımıyla gerçekleştirildi.

'Unutmayın! Siz de gönüllü olabilir gönüllere dokunabilirsiniz' sloganıyla gerçekleştirilen kampta gönüllü gençlere kamp boyunca etkinlik planlama, çatışma yönetimi ve gönüllülüğün temelleri gibi konularda hem teorik hem de pratik becerilerle dolu dolu bir eğitim programı yapıldı.

1. Dönemi 1-4 Kasım tarihlerinde tamamlanan "Gönüllü Gençlik Liderleri Kampının" 2. Dönemi 6-9 Kasım ve 3. Dönemi 11-14 Kasım tarihlerinde yapılacak.(Haber Merkezi)