Süper Amatörler dolu dizdin | Güney Gazetesi Mersin

Süper Amatörler dolu dizdin

A Grubunda Mut liderliğini sürdürdü, B Grubunda yeni lider Mersin 33 FK

Süper Amatörler dolu dizdin


HASAN KÜÇÜK

Mersin Süper Amatör Lig A Grubunda Akdeniz Zirvespor’u gol yağmuruna tutan Mut İdman Yurdu Belediyespor liderliğini sürdürürken B Grubunda ise Mezitli 33 FK’yı 1-0 mağlup ederek koltuğundan eden Mersin 33 FK yeni lider oldu.

Mersin Süper Amatör Lig A Grubu 8. Hafta karşılaşmasında Mut İdman Yurdu Belediyespor evinde Akdeniz Zirvespor’u konuk etti. Mut İdman Yurdu, rakibini Volkan Pıtır’ın 4, Muhittincan Şahin’in 2 ve Çayan Yeşilkaya’nın 1 golü ile 7-1 mağlup etti. Puanını 19’a çıkaran Mut İdman Yurdu liderliğini sürdürdü.

Erdemli Limonspor ise evinde konuk ettiği Çeşmelispor’u 2-1 yendi. Erdemli temsilcisi, 21 ve 90+2. dakikada Ahmet Şahin ile bulduğu gollerle maçı kazanmayı başardı. Çeşmeli’nin tek golünü ise 73. dakikada Emrah kaydetti. Çeşmelispor'da Sait, 90+8'de kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Puanını 16’ya yükselten Limonspor maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi.

Diğer maçlarda ise Binevlerspor Karacailyas Veteranlar’ı 3-1, Taşucuspor Tarsusspor’u 4-1, yenerken Mersin Ormanspor ile İçel Yolspor ise 0-0 berabere kaldı.

 

YENİ LİDER MERSİN 33 FK

B Grubunda ise Mersin 33 FK, haftaya lider giren Mezitli 33 FK’yı 1-0 mağlup etti. Puanını 19’a yükselten Mersin 33 FK averajla liderlik koltuğuna otururken aynı puana sahip Mezitli 33 FK ikinci sırada yer aldı. Diğer maçlarda ise Erdemlispor İdman Yurdu 1925’i 4-1, Kuvayi Milliyespor Silifke İdman Yurdu’nu 5-2, Bozyazı Belediyespor Akdenizgücü’nü 2-0, Erdemli Yörükspor ise Toroslar Belediyespor’u 7-0 mağlup etti.