Tarsus’ta buruk sevinç | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’ta buruk sevinç

Tarsus’ta buruk sevinç


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 3. Lig 1. Grup 9. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Gümüşhane Sportif Faaliyetler ile golsüz berabere kalarak haftalar sonra puanla tanışan Tarsus İdman Yurdu’nda buruk sevinç yaşanıyor. TİY’li futbolcular kaçan galibiyete üzülürken oynanan futbol gelecek adına umut verdi.

Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Murat Gündeş, hafta sonu deplasmanda oynadıkları Gümüşhane Sportif Faaliyetler karşılaşmasında tek eksiklerinin gol olduğunu söyledi.

Sezonun en iyi futbolunu Gümüşhane karşılaşmasında sergilediklerini ifade eden getiren Gündeş, oyuncularının 90 dakika boyunca istekli, arzulu kazanma hırsıyla mücadele verdiklerini kaydetti.

Gümüşhane Sportif Faaliyetler maçında net gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini anlatan Gündeş şunları söyledi: "Klasmanda rahat bir konumda değiliz. Oyuncularım bunun stresini ve baskısını üzerlerinde hissediyor. Gümüşhane Sportif Faaliyetler maçı öncesi puan ve puanlar alacağımızın inancını taşıyorduk. Bu inanç ve hedefle Gümüşhane maçına çıktık. Sezonun en iyi oyununu bu maçta ortaya koyduk. Oyuncularım 90 dakika boyunca istekli, arzulu ve galibiyet inancıyla mücadele verdi. Net gol pozisyonları yakaladık. Fakat bu maçta sahada her şeyi yapmamıza rağmen galibiyeti getirecek gölü bulamadık. Galibiyeti kaçıran taraf olduk. 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Buruk bir sevinç yaşıyoruz."

 

“LİGDE KALACAĞIZ”

Ligde kalacaklarına inandıklarını, yönetim, teknik ekip ve oyuncularla birlikte bunun mücadelesini verdiklerini vurgulayan Gündeş, Gümüşhane karşılaşmasında sahada yüreklerini ortaya koyan tüm oyuncularını kutladı.