Amatör kümede Yenişehir ve Ulus fırtınası | Güney Gazetesi Mersin

Amatör kümede Yenişehir ve Ulus fırtınası

Amatör kümede Yenişehir ve Ulus fırtınası


HASAN KÜÇÜK

Mersin Kemal Günüz 1. Amatör Küme A Grubunda Yenişehir FK, B Grubunda ise Tarsus Ulusspor bütün maçlarını kazanarak, C Grubunda ise Anamur Muzspor 6’da 5 yaparak liderliklerini sürdürüyor.

Amatör Küme 7. Hafta karşılaşmasında Yenişehir FK en yakın takipçisi Mersin Galataspor ile karşılaştı. Yenişehir ekibi, Galatasppor’u 3-0 mağlup ederek puanını 18’e yükseltti. Yenişehir FK, 1 haftayı bay geçirmesine rağmen en yakın takipçisi Galataspor’un 3 puan önünde liderliğini sürdürdü. Grubun diğer maçlarında 1925 Akdenizspor ile Demirtaşgücü 1-1 berabere kalırken Mersin Demirspor Mersin Gençlerbirliği’ni 2-1, Kadir Efespor Atagüçspor’u 2-1, Karaduvarspor ise Arpaçsakarlarspor’u 5-2 mağlup etti.

 

ULUSSPOR 7’DE 7 YAPTI

B Grubunda ise Tarsus Yıldırımspor’u 2-0 mağlup eden Tarsus Ulusspor 7’de 7 yaparak 21 puan ile liderliğini sürdürdü. Tarsusgücü ile Tarsuskavaklıspor maçı ise yarım kaldı. Tarsusgücünü’nün 4-1 önde iken tamamlanamayan maç  kaldığı yerden oynanacak. Yeşilkuyu ise Tarsus Barbaros karşısında hükmen 3-0 galip sayıldı. Grubun diğer maçlarında Tarsus Belediyespor Tarsus Demirspor’u 3-0, Huzurkent Yenicespor’u 4-3, Ulusspor Tarsus Yıldırımspor’u 2-0, Kanalspor ise Berdanspor’u 3-0 mağlup etti.

 

C GRUBUNDA MUZSPOR LİDER

C Grubunda ise Anamur Muzspor Tömük Esnafspor’u deplasmanda 3-1 yendi. Muzspor 5 galibiyet 1 beraberlik 16 puanla liderliğini sürdürdü. Grubun diğer maçlarında Kargıpırarıspor Gülnar Belediyesi ligden çekildiği 3-0 hükmen galip sayılırken Sertavul Esnafspor  Atakent Gençlerbirliği’ni 4-1, Çeşmeli İdman Yurdu Gülnarspor’u 4-2, Anamur Gençlikspor ise Kurtuluş Deltaspor’u 1-0 mağlup etti.