Tarsus’un gözü kara | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’un gözü kara

Sarı Lacivertliler lider Aliağa’ya bilendi

Tarsus’un gözü kara


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 3. Lig 1. Grup’ta 5 puanla son sırada bulunan Tarsus İdman Yurdu hafta sonu evinde ağırlayacağı lider Aliağa Futbol A.Ş. maç hazırlıklarını sürdürüyor. Geçen hafta Gümüşhane Sportif Faaliyetler ile deplasmanda golsüz berabere kalarak haftalar sonra puanla tanışan TİY, bu hafta da lideri yenerek kötü gidişe dur demek istiyor. Taraftar desteğinin önemli olduğu karşılaşma öncesi Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Murat Gündeş ve yardımcıları Tarsuslulara çağrı yaptı:

Teknik Direktör Murat Gündeş bu hafta gruplarının lideri Aliağa Futbol Kulübü ile oynayacakları maça tüm taraftarlarımızı beklediklerini ifade ederek “Gümüşhane maçında takımımız savunma yönünden iyi şeyler yaptı. Bu hafta da İnşallah Aliağa karşısında da gereken TİY’i sahada göstermek istiyoruz. Bizim sahadaki en büyük gücümüzün taraftar olduğunu biliyoruz. Bu hafta da tüm taraftarları Tarsus İdman Yurdu Aliağa maçına davet ediyorum” dedi.

Yardımcı antrenörler Derviş Darende, Mahmut Metin ve Ahmet Çelik te taraftarlara seslenerek, “Bu zorlu süreçte sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Önümüzdeki pazar günü oynayacağımız Aliağa maçında hep beraber tribündeki yerimizi alalım ve takımımıza destek olalım. Yüz yıllık çınarımıza sahip çıkmanın bu hafta tam zamanı” ifadelerini kullandılar.