Mersin’de büyük hesaplaşma | Güney Gazetesi Mersin

Mersin’de büyük hesaplaşma

Bölgesel Amatör Lig’in iddialı iki ekibi Erdemli Belediyespor ve Anamur Belediyespor derbide karşı karşıya

Mersin’de büyük hesaplaşma


HASAN KÜÇÜK

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup 5. Hafta karşılaşması Mersin derbisine sahne olacak. 4 maçını da kazanarak 12 puan ile lider olan Erdemli Belediyespor, 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 puanla 4. sırada yer alan namağlup Anamur Belediyespor’u ağırlayacak. Pazar günü Erdemli Kayacı sahasında oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

 

ÖZBAY: BÜTÜN ERDEMLİLİLERİ MAÇA BEKLİYORUZ

Erdemli Belediyespor Teknik Direktörü İlhan Özbay, lige istedikleri gibi başladıklarını 4 maçta aldıkları  4 galibiyetin takımı hem ilçeyi havaya soktuğunu söyledi. Ancak sezon sonu nerede olduklarının kendileri için daha önemli olduğunu ifade eden Özbay şunları söyledi: “4’te 4 yapmak çok büyük bir avantaj şu anda. Bu hafta ilin iki takımının derbisi olacak. Öncelikle sakatlıksız ve güzel bir karşılaşma olmasını diliyorum. Anamur’dan da seyirciler gelecektir. Kendi seyircimizle birlikte güzel bir maç diliyorum. Hedefimiz galibiyet. Bu maçın bizim için çok büyük avantajı var. Hem Anamur Belediyespor’u altımızda tutup hem de şampiyonluk yoluna emin adımlarla devam etmek için önemli bir karşılaşma. Seyircilerimiz ve ilçe havaya girdi ama daha çok taraftar bekliyoruz. Takıma daha çok sahip çıkılmasını istiyoruz. Bütün ilçe halkını maça bekliyoruz.”

 

DURUSOY: HAK EDEN KAZANSIN

 

Anamur Belediyespor Teknik Direktörü Ali Haydar Durusoy ise pazar günü iki takımının maçının centilmenlik içinde bölgeye yakışır kalitede geçmesine istediklerini belirtti. “Hak eden kazansın” diyen Durusoy şunları söyledi: “Ligin daha başı. Bu köprünün altından daha çok sular akar. Bölgemizin takımı Erdemli grubumuzun lideri. Lige iyi başladı. Kazanmak için oynayacağız. Bu maçı kazanırsak içeride Sarayönü ile oynayacağız. Onu da kazanırsak ilk yarıyı lider bitirebiliriz. Önemli bir 90 dakikaya çıkacağız. 2 takım içinde önemli. Bunun bilincindeyiz. Centilmence geçen bölgemizin takımlarının yakışır centilmenlikte kalitede bir müsabaka olsun.”

Haftanın diğer maçında ise 0 puanla son sırada yer alan Mersin Camspor, Adana ekibi Sarıçam Kürkçülerspor’u ağırlayacak. Homurlu 1951 Spor ise Niğde Belediyesispor’a konuk olacak.