Tarsus, Aliağa’yı ağırlıyor | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus, Aliağa’yı ağırlıyor

Tarsus, Aliağa’yı ağırlıyor


HASAN KÜÇÜK

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu 10. Hafta karşılaşmasında pazar günü lider Aliağa Futbol A.Ş’yi konuk edecek. Burhanettin Kocamaz Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmayı hakem Muammer Sarıdağ yönetecek. Yardımcılıklarını ise Mustafa Kırbaş, Harun Günaydın yapacak. Burak Akyel ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Oynadığı 8 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet ve 5 puanla 14. Sırada yer alan Sarı Lacivertli ekip evinde İzmir ekibi karşısında galip gelerek kötü gidişe son vermek istiyor.

 

GEÇ OLMADAN TAKIMINA SAHİP ÇIK

Öte yandan Tarsus İdman Yurdu’nun Aliağa maçının bilet fiyatı 20 TL olarak açıklandı. Biletlerin

maç saatine yakın Burhanettin Kocamaz Stadyumu’ndaki bilet gişelerinden satışa çıkacağı belirtilerek “Siz kıymetli Tarsus İdman Yurdu taraftarlarını bu önemli maçta görmeyi istiyoruz. Geç olmadan takımına sahip çık; Büyük Tarsus İdman Yurdu Ailesi” ifadeleri kullanıldı.  

 

TİY YÖNETİMİNDEN MİLLİ EĞİTİM’E ZİYARET

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, Başkanvekilleri Zülfikar Polat ve Yakup Eryiğit ile birlikte Tarsus Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Bulut’u ziyaret ederek forma takdim etti. Kavalcı, misafirperverliğinden ötürü Metin ve Bulut’a teşekkür etti.