​​​​​​​Silifke’de moraller bozuk | Güney Gazetesi Mersin

​​​​​​​Silifke’de moraller bozuk

​​​​​​​Silifke’de moraller bozuk


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 3. Lig 2. Grup 10. Hafta karşılaşmasında Aydın temsilcisi Efeler 09 Spor’a deplasmanda 4-1 mağlup olan Silifke Belediyespor’da büyük üzüntü yaşanıyor. 3 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Silifke Belediyespor’un 9 puanda kalarak 13. sıraya gerilemesi moralleri bozdu.

 

“PROBLEM VAR ÇÖZMEMİZ LAZIM!”

Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, art arda  gelen mağlubiyetlerden dolayı çok üzgün olduklarını belirterek “Yönetim kurulu olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Teknik heyetimizin ve futbolcularımızın daha iyi olması için çalışmalar yapıyoruz. Ortada bir problem var ve çözmemiz gerekiyor, inşallah çözeceğiz. Ligin yeni ekibiyiz ama artık seri galibiyetlere, puanlara ihtiyacımız var. Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Bulvarspor maçına iyi hazırlanmalıyız” diye konuştu.

 

 

“BİZE YAKIŞMADI”

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Ufuk Uysal ise şunları söyledi: “Efeler 09 Spor maçına iyi hazırlanmıştık. İlk devrede oyunumuzu oynadık, 2. yarı ile rakip takım ataklarında kalemiz de golleri gördük. Takım olarak daha iyi olmamız gerekiyor. Şapkayı önümüze koyup çözüm yolları üreteceğiz. Mağlubiyetten dolayı çok üzgünüz. Bulvarspor maçı dönüm maçımız ve mutlaka kazanmamız gerekiyor.”