Futbola veda | Güney Gazetesi Mersin

Futbola veda

Hakeme kramponla saldıran Galip Gök özür diledi, kariyerini sonlandırdı

Futbola veda


HASAN KÜÇÜK

Mersin Süper Amatör Lig’de Mut İdman Yurdu’nun 2-0 önde olduğu karşılaşmanın uzatma dakikalarında yan hakeme kramponla saldırarak hakemin yaralanmasına ve maçın yarıda kalmasına neden olan Erdemli Limonsporlu futbolcu Galip Gök, pişman olduğunu yaptığı davranış nedeniyle gözüne uyku girmediğini ifade ederek herkesten özür diledi ve genç sporculara kötü örnek oluşturduğu için futbolu bıraktığını söyledi.

Gök yaptığı açıklamada, kendimi kaybedip hiç yaşanmaması gereken, sahalarda hiç görmeyi istemedikleri bir olayın içinde kendisini bulduğu için çok pişman olduğunu söyledi.

 

“AFFEDER MİSİNİZ BİLMİYORUM”

Bu davranışı nasıl ve ne sebeple yaptığını, maçın atmosferi ile kendisini nasıl kaybettiğini bilmediğini ifade eden Gök şunları söyledi: “Hakemlerimiz ve spor camiası bu davranışı hak etmedi.  Ne kadar özür dilesem, ne kadar pişmanlığımı dile getirsem az. Hayatta bazen bir hata yaparsın bütün hayatının geri kalanında o hata ile yaşarsın. Bende böyle büyük bir hata yaptım. Vicdanım beni rahat bırakmıyor. O kadar pişmanım ki yaptığım davranıştan gözüme uyku girmiyor. Kim ne söylese ne kadar kızsa haklı. Yanlışımın savunması ve açıklaması olamaz.  Bir insanın sağlığına kastettiğim için hakemimizden ve bütün spor camiasından özür dilerim. Keşke zamanı geri alabilsem o kadar çok pişmanım ki. Küçükler hata yapar büyükler affeder. Affeder misiniz bilmiyorum. Öncelikle maçın hakemi Burak Filik ve Abdullah Polat’tan özür diliyorum. Özellikle görüntülere şahit olan genç sporcu kardeşlerime oluşturduğum kötü örnekten dolayı 12 yıldır severek yaptığım sporu, futbolu genç yaşımda bırakıyorum.”