Tarsus’un kader maçı | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’un kader maçı

Sarı Lacivertliler evinde Kafkaspor’u yenerek “ben de varım” demek istiyor

Tarsus’un kader maçı


HASAN KÜÇÜK  

TFF 3. Lig 1. Grup’ta geçen hafta Edirnespor’a 3-1 mağlup olarak dipten kurtulamayan Tarsus İdman Yurdu pazar günü 14. Hafta karşılaşmasında İnegöl Kafkaspor’u konuk edecek. Burhanettin Kocamaz Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Emre Can Furuncu yönetecek. Yardımcılıklarını Yakup Bulut ve  Coşkun Yalçın yapacak. Gül Demir ise 4. hakem olarak görev alacak. 12 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 6 puanla son sırada bulunan Sarı Lacivertliler 20 puanla 5. Sırada bulunan rakibini yenerek kötü gidişatı biraz olsun durdurmak istiyor.

 

BİLETLER ÜCRETSİZ DAĞITILACAK

Tarsuslu olan Antalyaspor Başkanvekili Ali Yeşil İnegöl Kafkas Spor Kulübü maçı biletlerinin tamamını satın aldı. Biletler maçı izlemek için gelen taraftarlara gişelerden ücretsiz şekilde dağıtılacak.

 

KAVALCI: KADER MAÇIMIZ

TİY Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, “Kafkasspor maçı ilk yarıda içerideki son maçımız. Zor ve çok önemli bir maç. 3 puan almamız gerekiyor. Belki bu maçta kaderimizi belirleyeceğiz. Lig arasında iyi transferlerle lige yeniden başlamak istiyoruz. Zor günler geçiriyoruz. Bütün taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz. Taraftarlarımız sezon başından beri bizi hiç yalnız bırakmadılar. Bu maçta ta yalnız bırakmayacaklarını umut ediyorum” dedi.