“Bilgi birikimimi Mersin için<br>kullanma gayesindeyim” | Güney Gazetesi Mersin

“Bilgi birikimimi Mersin için
kullanma gayesindeyim”

Mersin’de 2014-2019 yılları arasında Turunçgil Konseyi Başkanlığı görevini yürüten Kemal Kaçmaz, MHP’den Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday adayı başvurusunu yaptı. Kaçmaz, “Edinmiş olduğum bilgi birikimlerim ve tecrübelerimi Mersin’in yaşam kalitesini daha ileri seviyelere taşımak için kullanmak gayesindeyim” dedi.

“Bilgi birikimimi Mersin için<br>kullanma gayesindeyim”



Ekonomi alanındaki çalışmalarıyla tanınan Kemal Kaçmaz, MHP Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı başvurusunu yaptı. Kaçmaz, “Mersin Türkiye ticaretinin öncüsü Akdeniz Havzasında önemli bir liman şehri, yıllardır sahip olduğu değerler ve coğrafi konumu sebebiyle ilgi odağı haline gelmiştir. Ülkemizin yaşamış olduğu asrın felaketinden sonra da şehrimiz çok fazla göç almıştır. Bu güzel Akdeniz kenti hızlı bir şekilde büyümüş, ilgi ve alaka son yıllarda hükümetimizin de yapmış olduğu yatırımlar ile de giderek artmıştır. Bu şehirde yaşayanlar olarak ortak ve bireysel sorumluluklarımız var, bu düşünceden hareketle sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmek amacıyla bu yola çıkmış bulunmaktayım” dedi.

Birikimleriyle Mersin’i ileriye taşımak istediğini vurgulayan Kaçmaz, “Bugüne kadar yapmış olduğum görevlerim nedeniyle ticari, siyasi, idari alanda ve uluslararası ilişkilerde deneyim sahibiyim. Edinmiş olduğum bilgi birikimlerim ve tecrübelerimi Mersin'in yaşam kalitesini daha ileri seviyelere taşımak, ticari ve sosyal hayatını geliştirmek gayesiyle değerli Mersinli hemşerilerimizin teveccühleriyle" istikrar ve hizmet için, uyumlu yönetimle, umutlu geleceğe ulaşmak" gayesiyle Milliyetçi Hareket Partisi'nden Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına başvurmuş bulunmaktayım ve bu göreve hazırım. Sizlerin desteklerini bekler, saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)