Milli Sporcuya geçmiş olsun ziyareti | Güney Gazetesi Mersin

Milli Sporcuya geçmiş olsun ziyareti

Trafik magandası tarafından darp edilmişti

Milli Sporcuya geçmiş olsun ziyareti


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, trafik magandası tarafından darp edilen Mersinli milli Atlet Mensure Tutku Yılmaz ve Annesi Aysun Yılmaz'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi'nde 2024 Paris olimpiyatlarına hazırlanan Mersinli milli sporcu  Mensure Tutku Yılmaz antrenman çıkışı annesi Aysun Yılmaz ile birlikte evine giderken trafik magandası tarafından darp edilmesinin ardından Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Türkiye Atletizm Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Halil Oğuz ile birlikte milli sporcu ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Demir, Yılmaz ailesine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ileterek "Kariyeri başarılarla dolu ve ülkemizi uluslararası organizasyonlarda en iyi şekilde temsil eden ve şuan 2024 Paris olimpiyatlarına hazırlanan Mersinli milli gururumuz ve annesine bir trafik magandası tarafından yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Konuyla ilgili gerek Bakanlığımız, Valiliğimiz başta olmak üzere tüm emniyet birimlerimiz olay yerinden kaçan şahıs kısa sürede yakalanarak göz altına alınmış gerekli hukuki süreç başlatılmıştır. Sporda şiddete hayır, Kadına şiddete hayır derken, Trafik magandalarına da dur diyelim" ifadelerini kullandı” dedi.

Ziyaret sırasında Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da milli sporcu ve annesi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Mensure Tutku Yılmaz ve ailesi Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak'a, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'a, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'e, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar'a ve Atletizm İl Temsilcisi Halil Oğuz'a teşekkür etti. (Haber Merkezi)