MEŞYAD genel kurulunu yaptı | Güney Gazetesi Mersin

MEŞYAD genel kurulunu yaptı

Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği (MEŞYAD) olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Divan başkanlığını dernek üyesi Üzeyir Güleç’in yaptığı, Hanife Mert ve Günay Özdemir’in yardımcı üye olarak görev aldığı toplantıda; 2022- 2023 yıllarının faaliyet raporu ve gelir- gider tablosunun oybirliğiyle onaylanmasının ardından, yeni yönetim kurulu, denetleme kurulu ve başkan seçimi yapıldı. Yapılan seçimin ardından yönetim kurulu başkanlığına tekrar Mustafa Doğan getirildi.

MEŞYAD genel kurulunu yaptı


Yeni yönetim kurulu şu kişilerden oluştu:Mustafa Doğan, Çınar Arıkan, Nuran Ataç, Hanife Mert ve Olgu Taşkın Çankaya.

Yönetim kurulu yedek üyeliğine Nuray Öngeç, Handan Uçak Tunca, Sait Mercan ve Arif Tatlı, Denetleme Kurulu üyeiğine Eyüp Mert, Metin Ademir ve Haşim Can, Denetleme Kurulu yedek üyeliğine Nurettin Günay, Dürdane Sarı ve Zehra Selçuk Üçgül oy birliği ile seçildi.

Genel kurul 2024 yılında yapılacak faaliyet ve projelerle birlikte, üyelerin dilek ve temennileriyle sona erdi.

Genel kurul sonrasında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Doğan, kendisini tekrar başkan seçen genel kurul üyelerine teşekkür etti.

Doğan, Cumhuriyetimizin 100. Yılından güç alarak yeni dönemde yeni yönetim kurulumuzla birlikte, edebiyat ve sanat alanında başarılı faaliyetlere imza atacağını belirtti.  (Haber Merkezi)