Sosyal Denge Sözleşmesi’nde yüzde 110’luk artış | Güney Gazetesi Mersin

Sosyal Denge Sözleşmesi’nde yüzde 110’luk artış

Silifke Belediyesi ve Türk Yerel Hizmet-Sen sendikası arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı. Artış oranı yüzde 110 oldu.

Sosyal Denge Sözleşmesi’nde yüzde 110’luk artış


Silifke Belediyesi ve Türk Yerel Hizmet-Sen arasında üç aylık bir dönemi kapsayacak “Sosyal Denge Sözleşmesi” Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ve Türk Yerel Hizmet-Sen Mersin Şube Başkanı Mustafa Karaçor arasında imzalandı.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Belediyemizde görev yapan Türk Yerel Hizmet-Sen’e bağlı memurlarımızı yakından ilgilendiren sosyal denge sözleşmesini imzaladık. Bu kapsamda memurlarımızı yakından ilgilendiren sosyal denge sözleşmesini yüzde 110’a taşıdık. Çalışan memurlarımız bu oranda sosyal denge tazminatı ödemesi alacaklar. Çalışanlarımızın mutluluğu ve refahı bizim için değerli. Belediye olarak çalışanlarımızın refahı için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Silifke’mize kıymetli çalışanlarımız ile birlikte hizmet ediyoruz. Yapılan her türlü hizmetin en önemli unsuru şüphesiz ki çalışanlarımızdır. Dün olduğu gibi yarın da ekip ruhuyla, değerli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için aralıksız olarak çalışmaya devam edecek ve Silifke’mizi hep birlikte ileriye taşıyacağız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İmzaladığımız bu toplu sözleşmenin belediyemizde görev yapan tüm memurlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Türk Yerel Hizmet-Sen Mersin Şube Başkanı Mustafa Karaçor’da sosyal denge sözleşmesi için Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür ederek, imzaladıkları sözleşme sonrası belediyede çalışan memurların yüzde 110’luk bir artış üzerinden sosyal denge tazminatı alacaklarını da bildirdi. (Haber Merkezi)